Горещи тенденции за Пролет/Лято 2018

 За предстоящия пролетно-летен сезон тенденциите се лутат между фантазията и класиката. На абсолютна власт за пореден сезон е ярката индивидуалност, представена чрез тенденциите, готови и очакващи да бъдат носени. Обичайните доминанти сред материите – ефирно-прозрачни и деним са в игрива конкуренция с далеч по-нестандартния полиетилен.

Цветът продължава да бъде задвижваща сила и ключов фактор за модните тенденции за пролетта и лятото на 2018 година. Предоставената ни от модата свобода да изследваме и експериментираме с повече цвят, дава основания на всеки, който си взаимодейства с нея да се чувства неограничен от традиционно познатите цветови съчетания. Нетипичните за пролетта нюанси, които правят сложни и оригинални комбинации, провокират желанието на потребителя да експериментира с цветовете през цялата година без никакви ограничения. Ярките цветове са актуални точно колкото и пастелните.

Сред тях изпъкват червено и бледо лилаво. Металическите нюанси, пайетите и блестящите камъчета също се открояват като тренд. Каре и многоцветна дъга са на върха при принтовете. Annamoda предлага на своите клиенти разнообразна гама от тоалети за всеки ден, придаващи по-голяма самоувереност и уникалност. Бъдете различни с нашите дрехи ,чанти и обувки , специално подбрани и в малки количества .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button
%d bloggers like this: