За нас

За нас – ние сме annamoda.eu , това е нашата интернет страница, нашия виртуален лик.

Целта на Annamoda е не просто предлагане на дрехи и аксесоари, а изграждане стил на живот и създаване на обществена роля.

Силуетът, характерен за моделите, описва класически форми с множество, елегантни и живописни детайли от различни материали, подчертаващи женствеността на тялото. Всяко едно от тях е вечно, недокоснато от времето. Уникалността в тоалетите спомага за тяхното по-лесно съчетаване и комбиниране по различен начин с останалата част от гардероба ни, ден след ден, сезон след сезон, година след година…

Annamoda предлaга на дамите дрехи, различни от масовите, с които са пълни магазините. Дрехи – модерни, практични и удобни. Дрехи, които да бъдат носени, а не да отлежават в гардероба. Дрехи, подходящи както за по специален случай, така и за динамичното ти ежедневие. Дрехи, които ще подчертаят формите ти и същевременно ще прикрият малките ти недостатъци. „Дрехи с вкус” за жени с вкус и усет към модата.

Жената днес води забързан и динамичен начин на живот. Annamoda предлага на своите клиенти разнообразна гама от тоалети за всеки ден, придаващи по-голяма самоувереност и уникалност. Колекциите са предназначени за динамичните жени, които никога не знаят накъде ще ги отведе денят им. Те са нетрадиционни, страстни и винаги търсят нещо повече от обикновена елегантност!

Щастливи сме, че Annamoda не ограничава идеята си за стил само до ограничен набор от размери. Модата – това не са обиколки и обеми, а стил, качество и общо усещане за естетика, която трябва да бъде достъпна за всички. В този смисъл нашите клиентки могат да разчитат, че както досега, така и занапред, ще получават най-доброто от това, което производителите ни могат да предложат.

Ежедневно ще обновяваме съдържанието на  нашия сайт с нови модели и предложения. Очаквайте промоции, томболи и награди само тук , посещавайте ни често !

Бъдете различни с нашите дрехи ,чанти и обувки , специално подбрани и в малки количества .Голяма част от нашата колекция е внос от Гърция и Ви я представяме с много любов. Ще я намерите и в магазините ни в гр. София на

Следните адреси:

–         гр. София , ж.к. Лозенец , ул. Крум Попов No 59

–         гр. София  ,ж.к. Х.Димитър , ул.Острово No2 А

Мисията ни е да предложим голямо разнообразие от атрактивни ,различни, евтини, модни дрехи ,чанти ,обувки и аксесоари , за да се почувства всяка жена индивидуална и красива.

Създадохме тази интернет страница, за да сме близо до Вас. Пишете ни ,кажете ни кое правим добре и къде грешим, за да се поправим.

Очакваме Ви!

e-екипа на annamoda.eu