Кой е модерния цвят за 2019г?

Кой е модерния цвят за 2019г?

Всяка година институтът”Пантон” (Pantone) подробно анализира световните тенденции – от случващото се по модните подиуми и развлекателния бизнес до медиите и цялостното настроение в обществата – за да прогнозира кой може да е предпочитаният цвят за следващите 12 месеца. В известен смисъл мнозина дизайнери и модисти се съобразяват с избора на американския институт.

Living Coral (в свободен превод “живо, жизнерадостно коралово”) е цветът на 2019 г. Лори Пресман, вицепрезидент на “Пантон”казва, че за избора е повлияло растящото внимание на хората към защитата на околната среда, а кораловите рифове, приютили всевъзможни форми на морски живот, изчезват пред очите ни.

Каквато и да е била миналата година за Вас, “Живия корал” обещава нещата през 2019г да бъдат { по} розови. Той е цвят  наречен “естествен”,мек и изтънчен, обгръщаш с нежност и любов.

Living Coral е също така призив за опознаване на природата. Зов, да се замислим какво причиняват човешката дейност и небрежност върху живота на Земята.

Какъв е избора на модните дизайнери вече знаем от колекциите пролет-лято 2019г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button
%d bloggers like this: