Контакт

Контакт с Annamoda.eu

Ние разполагаме с 2 физически магазина, в които може да намерите нашите продукти.

магазин в лозенец

гр. София , ж.к. Лозенец , ул. Крум Попов No 59

Работно време: Monday – Friday, 8 a.m. – 7:30 p.m. EST

Магазин в Хаджи димитър

гр. София  ,ж.к. Х.Димитър , ул.Острово No2 А

Работно време: Monday – Friday, 8 a.m. – 7:30 p.m. EST

Често задавани въпроси

За да пазарувате в Annamoda, е необходимо да регистрирате свой профил.

Създаденият профил ще Ви позволи да правите поръчки и да следите статуса им.

Регистрирането на профил Ви дава възможност също да получавате нашия е-Бюлетин и да научавате първи за атрактивни намаления и специални оферти.

Можете да направите поръчка и без регистрация

Цената за доставка се заплаща от клиента.

 

Всеки Потребител може да върне закупената от сайта стока в 14 дневен срок от датата на получаване на пратката при условие , че същата не е ползвана, че е чиста без странични миризми( крем, парфюм, прах за пране) , придружена с оригиналната опаковка,етикет и доказателство , че е купена от нас ( касов бон и други). Внимание!!! Намалените стоки подлежат на рекламация само в случаите на фабричен дефект.

Рекламациите изпращайте на адрес:гр София , ж.к. “Хаджи Димитър”,ул. Острово No 2A
При рекламация се връща стойността на изпратената стока, съгласно заявката, като разходите по изпращането на първата заявка са преизчислени и от сумата, подлежаща на връщане, са приспаднати  пощенските разходи.Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.
След приемане на върната стока (информацията, за което ще бъде изпратена по e-mail)Доставчика връща дължимите суми в срок от 7 работни дни. Сумата ще бъде възстановена:- на банковата сметка, чийто номер трябва да посочи Потребителя във формуляра за рекламация
Стока, чието връщане или рекламация не може да е  приета(ако е изпратена след посочения срок;ако не е придружена с касова бележка, формуляр за връщане на стоката, без етикети или без кутията;ако е замърсена) ще бъде изпратена обратно на Потребителя за негова сметка.
Ако стока се връща поради повреди или фабрични дефекти след определения 14 дневен срок от датата на закупуване, ще бъде предадена на стоковед само при условие, че е съпроводена с доказателство за закупуване. Рекламации, отнасящи се до механични повреди, възникнали по време на транспорта, ще бъдат разглеждани само въз основа на протокол за рекламация, изготвен в присъствието на куриера.Пратки с върната стока, които поради неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на Потребителя за негова сметка. Молим да не забравите старателно да опаковате и да осигурите целостта на пратката.

В общия случай куриерските разходи за връщане на продукт са за сметка на клиента.

В случай на грешно доставени или дефектни продукти, разходите за връщане се поемат от Annamoda.eu, след получаването им в офиса и установяване на дефектите.

Можете да заплатите поръчаните продукти по няколко начина:

– при получаването им – на куриера при доставка;

– в брой в нашите магазини;

– на ПОС терминал в нашите магазини с кредитни или дебитни карти Visa, Visa Electron, Master Card, или Maestro и Maestro Borica (Borica), издадени от банки в България;

Доставките се извършват от куриерска фирма Еконт и са за сметка на клиента. Доставките се извършват до Ваш адрес или до удобен за Вас офис на Еконт. Aко желаете пратката да бъде доставена до офис на Еконт е необходимо да го посочите в адреса за доставка, като използвате функцията “Добави адрес”.

Срокът за доставка обикновено е до 3 дни от датата на поръчката. Поръчки, направени след 16 ч., а също в събота, неделя или на официален празник, се обработват на следващия работен ден.

Стоката, може да получите и лично в нашите магазини.

Форма за контакт

Телефон за връзка:0887 961594