Модни чанти 2017 – тенденции, тенденции и посоки

Модни тенденции при чантите

Модни чанти 2017 година трябва задължително да задоволят нуждите дори и на най-взискателните дами. Ще се превърне в идеален завършек начин, ще изглеждате 100%. Този аксесоар ще се превърне в олицетворение на вашето настроение, индивидуалност и стил.

Завършващ щрих на всеки look-и да стане перфектно подбрани чанта, отговаряща на най-новите мода-тенденции. Тази година дизайнери от световноизвестни представиха пред нас маса варианти на този аксесоар, които ще могат да отговарят на потребностите на най-свадлив млади дами. Модни чанти 2017 година – това е една вечна класика, тенденции на 60-те, елегантен дизайн, обновен бохо, спортни нотки, smart casual, екстравагантен glam rock, женствени ресни и др.

Чанти 2016-2017 – тенденции, тенденции и посоки

Стилисти в един глас говорят, че е дошло време да се разрежда носа си ярки детайли с нестандартни тапицерия, креативен дизайн, от еко или естествена кожа, с змеиными щампи. Модни чанти 2017 г. да имат следната характеристика:

  • Триъгълник. Безформени модели са останали зад нас. На върха На мода-Олимп аксесоари трапецовидния и триъгълна форма. В новата колекция Akris могат да се видят такива обемни чанти средни размери. Те са изработени от велур и набук.

  • Ресни. Обратно в 70-д. На чанти, тя е дълга и къса, многопластова и однослойная, изработени от различни материали, сред които популярна кожа. Модни марки чанти 2017 г., сред които Ralph Lauren, доволен си фен на този модел.

  • Змия принт. В париж, миланских, лондон модни модели дефилировали с атрактивни чанти, изработени от кожа на влечуги. През този сезон модни дизайнери предпочитат земни цветове и материали. Такава красота може да се види върху дисплеите на Chanel.

Източник: http://govoril.info/modni-chanti-2017-tendencii-tendencii-i-posoki/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button
%d bloggers like this: