2021 г модерни цветове – кои са те?

2021 г модерни цветове – кои са те?

Всяка година експертите от Pantone Color Institute анализират света, търсейки нови цветови влияния.
Те могат да произтичат от нови технологии,материали и ефекти, които оказват влияние върху цвета.
Обикновенно Pantone избира един цвят, но 2021 г е по-различна година и има два осномни модерни цвята:

PANTONE 17-5104 Ultimate Grey

PANTONE 13-0647 Illuminating

или казано на български жълтото и сивото ще са най-модерните цветове през 2021 г.

PANTONE ги определят като осветяващи – два независими цвята, които подчертават как различните елементи се обединяват, за да се поддържат един друг, най-добре изразяват настроението за Pantone Color на годината 2021. Обединени тези цветове затоплят и носят оптимизъм, имат сила и положителност. Двата цвята носят по-дълбоки чувства и обещанието за нещо слънчево и приятелско. Имат послание за щастие, подкрепено с твърдост.

Комбинацията от сиво и жълто е амбициозна и ни дава надежда. Трябва да усетим, че всичко ще стане по-ярко – това е от съществено значение за човешкия дух. Докато хората търсят начини да се укрепят с енергия, яснота и надежда за преодоляване на продължаващата несигурност, енергичните и смели нюанси задоволяват стремежа ни към жизненост.

PANTONE 13-0647 Illuminating е ярък и весел жълт искрящ с жизненост, затоплящ жълт нюанс, пропит със слънчева енергия. PANTONE 17-5104 Ultimate Grey е емблематичен за солидни и надеждни елементи, които са вечни и осигуряват здрава основа. Цветовете на камъчетата на плажа и природните елементи, чийто изветрял външен вид подчертава способността да издържите на времето, Ultimate Grey тихо уверява, насърчавайки чувствата на спокойствие, стабилност и устойчивост.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button
%d bloggers like this: